Blog fra juni, 2011

015
Så fik jeg tilegnet mig et nyt ordsprog fra http://www.version2.dk/artikel/danid-afviser-support-kritik-stadig-bedre-end-teleselskaberne-29375
"Man kan ikke vaske sig ren i andres møg"
Egentlig ganske rammede, - artiklen gider jeg ikke engang kommentere, men en ting har jeg lært at hade: Telefonsluser....
Telia bruger telefonsluse i stor stil og det er da bare fucking træls at skulle gennem op til 5 valg, hvor man både skal vente på at trykke på det 2 tal man ved man skal vælge fordi man har været der 20 gang før, samtidig med at larm og forstyrrelser i baggrunden garanterer for at man ikke kan høre hvad telefonstemmer bræger igen, igen... og så misser man måske timeslot og værgo: forfra igen...
Telefonsluser sucks...
En hård weekend!
009
Py ha, efter sådan en weekend, - trænger jeg altså til weekend.
Denne weekend var sat af til at fejre kobberbryllypsparret i Skjern, vores gode venner Jørgen og Diana. De indledende øvelser havde stået stille på i løbet af ugen, Anette havde fået købt flot tøj til både hende selv og undertegnede; hvor det sidste bestemt er det nemmeste, og Oskar blev afleveret Sct. Hans aften.
Så lørdag stod vi tidlige op (arrangemenget startede allerede kl 13 i Skjern) for at køre mod Viborg kl. 10:30, hvor ungerne skulle spendere lørdag og søndag, mens vi var til fest. I Viborg nåede vi lige at få en bid brød og snakke lidt.
Vi var på hotellet i Skjen kl 12:50 - perfekt timning efter et stille og rolig tur fra viborg med 80 km/t hele vejen, ren morfar kørsel :-) Efter at have checket ind og alle var samlet gik vi mod Jørgens arbejde, en kommunal bygning hvor der var dækket op til hygge og lege; - vi blev delt ind i 5 hold og så var der konkurrence i gummistøvlekast, trillebørræs med vandflasker og gætteleg. Vi var så "heldige" at være på det vindende hold; idet gevinsten var en lille guldramme med et bryllupsbillede af parret - ha ha (Hvor finder vi dog plads til den...)
Derefter fik vi kaffe, frugt og kage - hvorefter vi sammen med resten af vores Aalborg-gruppe - Brian, Lotte, Bit - spankulerede tilbage til hotellet for at lade op igen. Benny blev tilbage ved de andre.
Kl 18:00 startede den store fest, alle kom flot klædt på må man sige - og (kobber)brudgommen var i den flotteste orange kjole :-) Rigtig smuk!
Så var der ellers fest med fantastisk mad - menuen var røget dyreryg som starter, lakseroulade som forrret, kalkunbryst med Waldorfsalat, små kartofler, garniture og estragonsauce til hovedret - mums.
Deserten var softice med sauce og krymmel, senere kaffe med hjemmelavet chokolade og hjemmebagte boller med lun leverpostej og pålæg til natmad.
Det var en hyggelig fest og kl 02 tørnede vi ind på hottellet, godt trætte og mætte.

Kl. ca 8 næste morgen stod vi op, efter at have hørt på en masse unger der spænede rundt på gangene, og daffede ned til morgenmad. Kl ca 10. gik Mitshu'en mod Viborg, hvor der igen ventede mad(!) sammen med Dorethe og Søren, som skulle have Toke med hjem til Århus, hvor han skal være på ferie til på onsdag. Kl. ca. 13 listede vi videre mod Viborg, nu dødtrætte og mætte, fik byttet bil med Anettes forældre og kørte til Pia og Lars sommerhus i Als, hvor traileren blev fyldt til randen med skovle, havemøbler, 2 trillebører, 1 cykel og en masse andet skrammel.
Da vi engelig havde tømt traileren, afleveret bilen var der slet ikke mere energi tilbage, og de sidste timer af dagen og aftennen blev spenderet på at slappe af og hygge sig.
Men en super weekend og dejligt at være sammen med gode venner igen :-)
Så lægges der græs!
Så er anlægsgartneren igang med at ligge græs på Kærhavegårdvej 145, - det bliver spændende at komme hjem og se!
Ups...det faldt i kurven...
Vi fik et sødt "lille" keyboard igår...det faldt bare lige ind i hjemmet... efter 5 minutter klimpede ungerne løs på det, og mon ikke Toke også går igang når han kommer hjem!
43468180_343_9999_0_0_0_0
Lidt at se på senere
http://www.dailyrush.dk/boards/1460/topics/85968/
http://www.synthesiagame.com/
Another weekend gone
Ja, så gik der endnu en weekend!
Lørdag var vi til 4 x fødselsdag i Århus, det var Rasmus og Mikkel der blev 17 år, Casper der blev 26 og Carsten der bare blev...ja gammel, ha ha
Da det var 4 x fødselsdag havde jeg sagt at vi skulle stopfodres og have noget for pengene, og man må sige at det fik vi, efter en hyggelig dag trillede vi stopfulde mod Aalborg sidst på aftenen :-)
Sønda kom Dorethe, Søren , Lucas og Andrea forbi til gril  kl 12, dvs. at vi fik nu først middagsmad kl ca 13:30, da grillen lige skulle igang osv; det blev også en hyggelig dag hvor vi fik snakket en masse og set en masse på telefoner, iPads og huse :-)
Så en hyggelig weekend, der dog forsvadt alt, alt for hurtigt - Børnene kan da se frem til kun 5 skoledage mere i dette år, så er der sgu 7 ugers sommerferie.
Argh - Strømproblemer
Her til morgen blev vi vækket kl 05:11 af alarmselskabet, da tlf. ringede viste jeg at strømmen igen var gået derhjemme, det skete også sidste uge efter et større regnskyl...og det har regnet meget inat..
Nå, efter at have rodet lidt rundt, kunne vi konstatere at gruppe 1 klappede strømmen, så vi måtte undvære kaffe, tv og internet til det var fixet.
Jeg fik ringet til Dalbak's døgnservice, - og her kl 08 er fejlen fundet, - som regnet med var det den eksterne ledning der er lagt i jorden for at blive koblet til carport, der var gået vand i. Æv det skulle ske pga. dårlig sikring, men godt fejlen blev fundet hurtigt.

Så glæder vi os bare til weekend!
Back from Le Mans
Så er jeg hjemme igen efter lidt over 5 dages tur til Le Mans, det var en super tur med super fine gutter - og vi var så heldige/uheldige at se Audi Nr. 3 crashe live, den ramte barrieren ca 100 meter foran os :-/
Der kommer en lille dagbog snarest med masse af foto og lidt video... kig ind igen snarest!
Her er 5 af de 6 i gruppen (fra højre: Steen, Preben, Brian, Helge og undertegnede) - den 6. person Michael tog til Paris istedet for bumlebussen hjem :-)
CIMG1532
Le Mans !!
Idag blev jeg lige ringet op af Brian - "Du har jo sagt du gerne vil til Le Mans, så her er chancen"..
Det viser sig at de har fået et afbud, så en betalt tur står klar - Tur, telt, madras og sovepose..
Det tog lige lidt tid at sluge og jeg blev helt fustreret, men efter lidt tænken med Anette slog jeg til, så onsdag kl 10 går den mod Le Mans :-)
Suk...så er ferien ovre..
og 1 rekreationsdag var ikke nok :-/
Torsdag var vi i Zoo omtrent hele dageb, fredag var det færdigøgring af terasse, handle ins til sommerfest og gæste om aftenen.
Lørdag var det rengøring, madklargøring og sommerfest fra kl 15-03 - en rigtig hyggelig fest med gode venner og massert af god mad og drikke!!
 
...Så søndag var total rekreation efter at Toke og jeg havde cyklet hjem fra Vejgård - og han gav den 200% den svedige stakkel :-) Resten af søndagen var det hårdt at bevæge sig, og vi fik indtil flere små slumreperioder ude i solen, i sengen og inde på sofaen. Kl 21:20 var vi i kassen...
Endelig, efter 1,5 måneds diskussion med kommunen, og en on-site besigtelse er den her, så er det bare igang når græsset er lagt!!
En god dag i Zoo
Igåar var vi en tur i Zoo, arrangeret og sponseret af mor og Torben - og vi var 18 personer, Hanne, Flemming, Dorethe osv med familie.
Det blev en super god dag hvor vi var i Zoo hele 6 timer fra 11 til 17, - da vi kom hjem var vi helt matte og smed os på sengen , blob - det blev lige til en 1,5 times lur..
 
Se billederne her
Resten af aftenen var bare afslapning og hygge, efter at have spist rester af Anettes super mørbrad gryde!