Ingredienser

500 gram Svinemørbrad, afpudset
300 gram bacon i tern
500 gram champignoner, renset vægt
200 gram løg
3 ds. cocktailpølser, konserves 

Sauce:

25 gram margarine
2 spsk. hvedemel
5 dl. sødmælk
2.5 dl. piskefløde 38%
70 gram tomatpure. koncentreret
1 spsk. paprika *
1 tsk. cayennepeber *
1 bouillonterning

Tilberedning

Puds mørbarden og skær i tynde skiver. 
Hak løget, rens champignon og skær dem i kvarte. 

Steg først bacon og mørbrad på panden, tag dem af. Steg dernæst løg og champignon på panden og tag også dem af. 

Smelt lidt margarine i panden og rør melen ud i tilsæt mælk, fløde, krydderier og bouillon. 
Smag evt til med salt. 

Når sovsen er klar tilsættes de andre ting fra panden samt cocktailpølser. 
varm godt igennem og server med ris eller kartoffelmos.

  • Ingen etiketter