Blog fra september, 2013

i Hørning, det må man sige, vi festede lige til kl ca 03:30

Der var linet godt op i køleskabet med sommersby, mokai'er i flere far ver og øl - samt 14 flasker rødvin, der dog forsvandt overraskende hurtigt (smil) 

Maden var fantastisk med forret og brød fra Ememry's, oksemørbrad som hovedret (Søren havde selvfølgelig lavet 4 - der blev spist 2) med tomat/feta salat og bagt kartoffel.

Endelig var der hjemmelavet is til dessert, mere kan vist ikke forlanges.

Weekend comming up :-)

Og lørdag aften skal vi til fødselsdag i Hørning - hvilket passer Toke temmelig godt, hvis det ikke var det faktum at Christopher også lige er hjemme. Teenagere ....

Men da Toke lige har fået de nye Black Ops baner går det jo nok.

 

Søndag er der hygge og lidt arbejde, vi har en røvfuld film vi ikke har set...

Ny kaffemaskine...

Efter en del overvejelser, - og på anbefaling af min søde svigerinde Pia - faldt valget på sådan en fætter:

 

Fast og løs mælkeskummer blev fravalgt, - den faste fordi maskinens footprint er noget større, den løse kan jo altid tilkøbes.

Så er vi på den anden side

Selvom det var en rigtig god fødselsdag, er det også rart at være på den anden side.

 

Dagen igår startede med at vi stod op lidt før kl. 8 og jeg tænke at kaffen kunne vente lidt for at være friskest muligt ude i skoven, så Anette og jeg kørte til Føtes for at hente 5 x Morgentilbud, derefter til Klarup bagenren for at hente friske flutes.

Kl 09:15 efter alle havde været i bad, kom jeg så i tanke om kaffen, vi havde intet fået brygget, så 2 kander blev brygget og vi kørte mod skoven, der var vi ca 09:50

Indtil kl 10:15 ca. kom folk dalrende - ingen præcision der, men skidt med det - på det tidpunkt var alle godt sultne; Thomas og Bettina havde også deres hund Sika med, som vi har kendt fra hvalp.

Det var super dejligt at se alle de friske mennesker - venner og familie og nye det gode vejr, en tak til vejrguderne kommer vi ikke udenom. Her et supergodt billede af Anette og hendes 3 ældre søskende, samt familien Rodsted:

  

Kl. ca. 12 efter morgenmad og gå tur tog Toke og jeg tilbage til Klarup med Oskar og Anette tog gæsterne med ind til lokalerne; efter Klarup kørte Toke og jeg til Gasværksvej for at hente maden - her var jeg noget fustreret da alt bare var lukket, og Salt og Peber først låste deres dører op kl 12:40 - der var så lige 13 plastkasser og 2 termokasser - godt man har en stor bil og at vi kun var 2 personer, der var fyldt(advarsel)

    

Velankommet til lokalet begyndte et mindre kaos, folk sad ved 5-6 mandsborde og det var fint og fungerende - men pladsen i køkkenregionen var mildest taget trang, og lidt for mange ville hjælpe til - så mens det sidste mad blev pakket ud, kørte jeg en præsentationsrunde mellem gæsterne. Gavebordet blev sløjfet til fordel for et extra madbord. 

  

Derefter var det bare for gæsterne og værterne at grave til i buffet'en; det var rigtigt godt med fra Salt og Peber, en cadeau til dem for det.

Vi fik en masse gode gaver, en del gavekort til Ide Møbler og ét til El Giganten som ønsket, samt nogle andre lækre og yderst brugbare ting (smil) 

Hele eftermiddagen forløb uden problemer, jeg syntes og håber jeg fik talt med alle gæster og at ingen kedede sig alt for meget - det var godt vejr udenfor, og ungerne var ovre og spille fodbold på den boldbane der er øverst på huset.

Her hygger Toke sig med mormors kørestol, sådan en er lidt af et must for flere unge mennesker af en eller anden grund (Rasmus morede sig også vældigt med den)...

 

Ved 17:30 tiden var de sidste gæster ved at være ude af lokalet og vi gave og til at rydde op og gøre rent, Kasper og jeg kørte ungerne til Klarup og hentede traileren, hvilket var Anettes gode ide - tingene vi fjernede fra lokalet fyldte bare meget mere end da vi bragte dem ind, og der var selvfølgelig en masse mad til overs der skulle med tilbage til Klarup.

Kl ca 20:30 faldt Anette og jeg om i sofaen, der var vasket mange fade og skåle af i hånden - og stoppet meget mad i køleskabet - vi indså at vi faktisk ikke selv havde fået så meget at spise, så vi spiste lige en omgang inden Barnaby (smil)

 

Superdejligt at være sammen med gode venner og familie, vi er meget glader for at næsten alle mødte op, kun et par enkelte tidligere venner blev væk.

2 x 40 År idag !

Ja, og en lille 43 år's fødselsdag (smil) Vi fejre de 2 x 40 år med venner og familie, startende med en lille skovtur her 10:00

Sig nærmer tiden...

For 2 x 40 års fødselsdag - og Anette er allerede ved at stresse helt af... (blink)

Lokalet er stadig lidt af en udfordring; - tirsdag fik vi at vide vi fik det store festlokale - fedt nok, plads, toiletter etc...

Torsdag formiddag fik vi så at vide vi fik "det gule" rum - som vi ikke er helt sikre på hvad er for et af dem vi faktisk så tirsdag - men service er der intet af i nogle af rummene, så det var paptallerkener i Føtex igår.

Idag har Anette taget fri for at få styr på tingene, og forhåbentlig få set lokalet og hørt om vi kan pynte og klargøre det allerede idag, ellers bliver det mere end knebent imorgen, hvor vi skal være i skoven kl 10:00

 

 

Nyt Design

Måske har du bemærket det? Ellers er du på besøg for sjældent...

Nå, men mos-eisley.dk har skiftet Theme Plugin fra https://wiki.bitvoodoo.ch/display/DOC/Enterprise+Theme+Plugin til http://www.refinedwiki.com/

Man skal jo prøve noget nyt (smil)

 

Slingre weekend

Blev det til, - og det var dejligt....

Vi har ikke lavet det store, - og har slet IKKE været i haven, - hvilket var lidt af en kæphest for mig. Lørdag hyggede vi bare og fik set bl.a. Oblivion, en rimelig ok film, dog med en lidt tam slutning.

Senere var der selvfølgelig Barnaby (smil) Det må ikke misses!!!!

Søndag forsatte hygge, vi tog en tur i Rold Skov for at få alle mand væk fra pc'erne (det er jo det der bl.a. er hyggen) og det var helt rart at se ungernes smil ude i naturen, trods Toke's forsøg på at skjule det (smil)

Familiebilleder 2013#RoldSkov15-09-2013

De sidst par dage , tirsdag var der 2 kundebesøg i Århus, og her onsdag og torsdag har der været Amazon kursus i Aalborg med Netic, spændende, det de kan er virkeligt "the shit" det må man sige:

Alle deres ydelser er totalt imponerende, stabile og nemme at tilgå (alt er selvfølgelig relativt).

 

 

Men det har været nogle lange og travle dage, så skrivelysten har været så som så.

Idag startede badminton sæsonen så, det var også dejligt, - men svedigt...

Friday Night Skate

Fredag 30-08-2013 var jeg til Friday Night Skate, det var rigtigt godt - det gik ikke stærkt, men sjovt at møde andre skatere (smil) Jeg rullede med min kollega Michael L. Olesen og Peter Glad

Ruten

Billeder

        

Det har det bestemt været; lørdag var vi først til Sarah's 4 års fødselsdag med Brunch på Krogagre i Århus, en hyggelig dag hvor vi også så deres nye flytte (og sikkert meget dyre) have, rigtig fint - men Anette var allerede lidt efter dem for ikke at haolde rent mellem stenene i den nye indkørsel.

Ved 17 tiden ræsede vi mod Hørning, hvor det var Lucas' fødselsdag der stod for tur - og igen var der ikke sparet på maden, og vi var allerede godt mætte fra Krogagre - vi hyggede os i flere timer og nød at se at Liam er ved at være gående, rigtig sød knægt, men dejligt at man ikke har sådan en spillop mere (smil)

Her søndag ghar det været regnvejrsdag det meste af dagen, hvorfor vi ikke fik lavet noget i haven. Det eneste der næsten skete idag, er at vi solgte vores 2 Taiwan slange unger, slut med dem - men de blev da i Klarup.

 

Nu er klokken ca 23 - og der er Change på arbejdet, så "good luck" Martin og Normann (tommel op)