Blog fra februar, 2013

En ny slange i huset

Igår var jeg i Skive city for at hente en Konge Python.... som denne: http://www.worldofballpythons.com/morphs/pastel-graziani/

Det er en fin han, og onsdag skal der hentes en hun til ham (smil)

Længe siden...

at der blev skrevet her, men det er nu ikke fordi der ikke sker noget, bl.a. har der jo været Terrariebygning, læs Terrariebygning 2013

Nå, denne weekend var vi indviteret til min kollega Karina og Tom's kobberbryllup - det startede sådan set med at jeg sammen med nogle kollegaer var oppe og synge i tirsdags kl 07 i bidende kulde; men med dejligt varm kaffe og morgenbrød efter.

Igår lørdag gik det så løs, kl. 12 forlod Anette og jeg huset - i en ren og nyvasket Mondeo - for først at hente min nypolerede og igen runde vieselsring (det var blevet oval under Linda og Svend Aages flytning) i Vejgaard. Derefter mod Hjallerup hvor vi skulle være kl. 13. Men da vi ikke havde fået andet end morgenmad, tænke vi at et par ham- eller cheeseburgere på MacD i Nørresundby nok lige ville være en god ide.

På vej tilbage til motorvejen kørte vi over noget og hørte en underlig lyd, 6-7 km længere fremme lød der et brag under bilen og kort tid efter måtte vi holde ind - den var god nok: Punktering... på motorvejen på vej til fest (tommel ned)

Nå, vi fik listet Ford'en med det flade hjulp til nærmeste afkørsel og vi fik fat i Tryg der ville sende en vejhjælp, derefter fik vi fat i Karina der ville arrangere afhentning; efter 15 minutter kom Dansk Autohjælp og hev bilen på ladet, kort tid efter samlede min kollega Jesper og hans kone Birgitte os op.

Vi ankom derfor først til Klokkeholm hallen kl ca 13:30 - hvor der var arrangeret 1 times Zumba med en god instruktør efterfulgt af holdkampe i Høvdinge- og volleybold. Det var rigtigt sjovt og vi havde 3 sjove timer deroppe - vi var alle godt trætte og ømme efterfølgende.. der blev brugt en del muskler der ikke er i spil hverdag på den måde.

Kl. 16:50 blev vi sat af på Hjallerup Kro hvor vi havde booket et værelse, og havde lige 1 time til at gøre os klar til fest. Selv for Anette var dette masser af tid (smil)

Kl. 17:50 sharp var der afhentning og vi kørte til Ørum, ca 5-6 km borte for at feste.

Og en superhyggelig fest blev det, der var ikke sparet på hverken mad med 3 retters menu og hottere til natmad, musik, vin og spiritus i rigelige mængder (dog ikke øl) eller det gode humør.

Vi lærte en masse friske og (unge)mennesker at kende og hyggede os vildt indtil kl. ca. 03, hvor Jespers bror kørte os til hotellet.

Efterfølgende fik vi sovet til ca 08:30 og fik en omgang simpel morgenmad, her var hotellets udvalg godt nok ikke noget at råbe hurra for.

Kl. ca. 10:00 var der igen afhentning - denne gang af mor (vita/bedstemor) - der havde passet ungerne i Klarup. 

Derefter var dagen primært til afslapning og hygge, samt en gåtur med Ozzie for lige at blive frisk igen. Og endelig hjemmelavede burgere til aften, en god afslutning.

             

Alle Zumba video'erne:

 

http://www.youtube.com/watch?v=1eATV3sSFPE&feature=youtu.be 

http://youtu.be/AmEydkEmmJY

http://youtu.be/zBOEZpR3Fcw

http://youtu.be/3V4d80KVQsw

http://youtu.be/Lmg1RVUMjbQ

http://youtu.be/1gsWPbnByJo

http://youtu.be/1eATV3sSFPE  



Soon weekend ....

Så er det snart weekend, og der skal ikke flyttes - py ha.

Imorgen er dedikeret til Randers Regnskov, og senere har vi lovet Christopher at leje (ikke lege!!) "Far til fire til søs" filmen..

Og måske skal vi lige forbi IKEA og se på terrariemødel (smil)

Men det bliver dejligt med WE...

Så blev skægagamen solgt

Så blev skægagamen solgt og der er åbent for lidt slanger. 

Så jeg søger lidt terrarier ogh gode tilbud, hvis nogen har noget "til overs" (afkryds)

Jeg har dog fået udstukket lidt krav til at terrarierne skal være præsentable og have en vis WAF ...

Flytning part 2

Så er flytningen for Linda og Svend Aage ved at være overstået, men der er dog også brugt en del tid på det fra alles sider, specielt Anette har slidt bravt i det, startende for næsten 2 uger siden med at rydde op og pakke, efterfølgende uge 2 dage med at flytte ting i butikken og shoppe tilbehør - derefter 2 dage med egentlig flyning og ophængning, oprydning, samling af IKEA møbler etc.

Og senest igår efter arbejde, hvor vi sammen med Connie og Carsten fik lamper og de sidste lameller hængt op - så nu er det ved at ligne et hjem.

Og en lækker lejlighed er det, det må man sige, det skal de nok blive glade for.

Så kommende weekend er dedikeret til afslapning og en tur i Randers Regnskov (smil) Med lidt held får jeg solgt Skægagamen iaften, og så går jagten ind på et par slanger m/terrarier (tommel op) 

  

Så flyttes der

For Linda og Svend Aage , dagen idag - lørdag - er afsat til dette, og kl 08 stod Anette og jeg ved BUGGE's i Gug for at hente en stor varevogn med lift.