Blog fra december, 2012

Post jul...

Så må julen siges at være ovre, og hyggelig og afslappende var den. Vi havde en rigtig hyggeligt juleaften med den nærmeste familie og en frygtelig masse gaver, det tog lidt under 2 timer at få pakket op, og som sædvanlig var det sidste rent kaos.

Kan ikke rendere {include} Den inkluderede side kunne ikke findes.

 

Resten har været rimelig meget afslapning, vi har med overlæg ikke lavet en masse aftaler omkring besøg og frokost; så vi har ryddet op, hygget os, set film og igår torsdag var vi først inde og få hyggefrokost, derefter shoppe lidt og så så vi Hobitten - efterfulgt af let aftensmad hos Linda og Svend Aage.

Idag fredag skal vi hente Toke hos Brian og Lotte i deres sommerhus, og vi snupper lige en omgang æbleskiver med hygge deroppe.

Pre jul....

Så er det sgu lørdag, og vi er ved at være klare til julen, idag blev der tømt skrald ud på genbrugspladsen - og der var mange flasker, dåser og lignende samlet siden sommer.

Derefter hentede vi et fint juletræ mellem Klarup og Storevorde - forhåbentlig passende til stuen samt det antal vi skal være (smil) Christopher var ikke helt tilfreds med ikke at få sit eget træ, ligesom de har 2 juletræer i julekalenderen på DR1.

Efter at have leveret C. tilbage til Klarup, tog Anette og jeg ind til Friis i byen for at hyggeshoppe et par advendtsgaver og få en kop kakao og bare hygge lidt; parkering og manøvriring gik heldigvis uden problemer og vi hyggede os.

Hjemme har der bare været hygge og afslapning iden vi skal over til Claus og Mette kl 19:30 til gløg og æbleskiver.

Sig nærmer julen

Og vi er ved at være klar, gæste listen er:

 

Far + Nina

Mor + Torben

Linda + Svend Aage

Dorethe, Søren, Lucas, Andrea og Liam

Undertegnede (Normann), Anette, Toke & Christopher

 

Så der er dømt fuldt hus, det skal nok blive hyggeligt - både når folk kommer og når de smutter igen, he he

Weekend over

Og det blev stort set en weekend efter planen, se Ringenes Herre Weekend

Vi fik set alle tre film, omend det holdt hårdt med sådan 3 x 3 timer. De er gode(advarsel) men vi har også set dem mange gange (smil)

Ellers slappede vi af en del, lørdag var vi lige ude at shoppe adventsgaver og julemad til samlingen, samt et par bukser til undertegnede.

Søndag var vi forbi motionen og motionere lidt, dejligt at vi tog os sammen.

Ringenes Herre Weekend

Ja, der bliver sgu ikke skrevet så meget her siden jeg kom på Facebook....

Anyway, denne weekend er arrangementsfri, noget der passer os fint - at få lov til at slappe lidt af uden at skulle fræse rundt til div. ting..

Der er også planlagt at vi skal se alle 3 Ringenes Herrefilm, som en forbrænder til Hobitten, som Toke skal se på onsdag.

      

Det skal nok blive hyggeligt, der må noget kakao, småkager (de få der er tilbage) og lidt snask på bordet.

Der skal også fortages lidt flere juleindkøb, men vi er ret godt med endnu !!!