Blog fra oktober, 2012

Frisk efter weekend

Jo, egentligt (smil)

Lørdag gjorde vi først rent i huset - hvilket tager lidt tid, iær ungernes værelser og kontoret, pga. det skrammel der står i reolerne: lego og nips.

Derefter tog vi en tur i IKEA, både for at hygge og for at se på tæpper - og faktisk fandt vi lige det rigtige, og endda til en rigtig pris. Så det pynter ved sofaen nu.

Resten af lørdagen var vist hygge og justeren på hjemmet (smil) Jeg elsker at muge ud! Nå ja, græsset fik også sidste omgang for i år.

Søndag startede med en god gang havearbejde, vi fik sat resten af hækken foran, rettet tagrender på det skore skur, skruet taget fast på det lille skur, fjernet ukrudt på alle fliser og pakket trampolin og græsslåmaskine væk.

Vi er vinterklare.

Kl. 14 var vi oppe og se Svend Aage og Linda's kommende lejlighed - dvs. en prøvelejlighed, det så rigtigt lækkert og hyggeligt ud (tommel op) Splinternyt, dejligt.

Derefter hjem til ungerne og hygge med vafler, hvorefter bilen blev støvsuget og vasket inden i, mens Anette bagte pølsehorn til madpakker.

Senere lavede hun lækker gammeldags kylling med brun sovs til vores aftensmad, uhmmm.

Og nå ja, det var jo faktisk også vores 12 års bryllupsdag (smil) Tillykke skat!

Tur til københavn

I Tirsdags tur vi en tur til København, da jeg skulle arbejde ovre hos et firma på Sct. Anna Plads. Vi stod derfor op kl 04:50 for at gøre os klar, og kl. 05:24 var vi på vej mod Sjælland. Vi gjorde et stop lige før broen for at få en gang morgenmad og blive lidt friskere, og kl 09:45 var vi på Sct. Annæ Plads.

Her var det en kunst at finde en P-Plads og vi kiggede rundt efter skilte og endte med at holde bag en række andre biler. Anette og ungerne gik derefter mod Kongens Nytorv for at mødes med Pia og Sarah og shoppe, men jeg gik op på kontoret til kunden.

 Oppe på kontoret spurgte de om jeg havde købt P-billet, og da jeg ikke havde gik jeg ned og købte en, der var skam P Automater, godt gemt og med virkelig dårlig skiltning  (tommel ned)

Kl ca 15:20 var jeg færdig, og kørte til hotellet Copenhagen Star Hotel og parkerede, hvorefter jeg mødtes med Anette og de andre på strøget - de havde i dagens løb været forbi bl.a. Amalienborg for at se vagtskifte og ellers havde de faktisk brugt 3 timer på at shoppe ned af strøget, alt det var blevet til var dog en t-shift og lidt spøg og skæmt.

Vi forsatte alle fra strøget mod banegården hvor vi fandt en McDonalds for at få is og div. nydelser; her sluttede Lars sig til os (smil)

Efter at have hygget og sludret, tog vi til hotellet og fik checkede ind - vi havde booket 2 værelser med morgenmad, da det faktisk var billigere end et værelse til 4 personer.

Efter at have slappet lidt af på værelset gik vi til Rosie McGee's for at nyde en god aftensmad, der har jeg jo været en del gange efterhånden, og vi fik rigtig god mad alle sammen.

Da vi var færdige var det skod regnvejr, så der var ingen planer om at nyde centrum eller tivoli med en aftenstur, øv - Derfor tog vi tilbage til hotellet og hyggede lidt, hvorefter Toke og jeg indtog det andet værelse; Toke begyndte at se en film på MacBook'en mens jeg gik i koma (smil)

Onsdag morgen startede med hyggeligt og rimelig morgenmad på hotellet, selvom der godt nok var stoppet i "resturanten" og deres brød var lidt fladt, men alle fik noget OK i skrutten, Toke spiste vist 5 mindre kager (smil)

Derefter kørte vi til Arms Gallery, kun for at finde ud af at de først åbnede kl 11 - og vi stod der kl 10:10 ... Så en tur til Fisketorvet og snage lidt - men det var temmeligt kedeligt, så vi tog tilbage og brugte lidt tid i Arms Galley, hvor der er en masse spændende våben, både rigtige, replica's og en masse paintball udstyr. Efter Arms Gallery gik vi op på strøget for at handle lidt i den Spøg og Skæmt Shop som Anette og ungerne allerede havde set dagen før, hele vejen sørgede vi for at Christopher IKKE så den store Lego butik...

Endelig kørte vi til Kronborg i Helsingør for at se slottet og naturen, samt bare slappe af, hvilket vi da også gjorde. Vi sluttede af med frokost på en flad biks (aka resturant) i gågaden med en gang yderst gennemsnitlig kebabmad.

Kl 16:10 stod vi så på Birkeegen 4 hos Sanne og Kasper for at få lidt aftensmad og sige hej til dem inden vi kl 19 satte kurs mod Aalborg for at holde aftalen om at hente Oskar kl 23:00 hos svigerfar og svigermor.

 

Så gik den sgu igen, og jeg er på arbejde - mens de 3 andre har ferie...

Lørdag var vi til fødselsdag i Gug, hyggeligt som altid - med Pulled Pork til aftensmad, men barbeque sovs og coleslaw; saftsuseme godt.

Søndag var sådan la la, vi fik endelig tømt og renset traileren. Og sat vores fine nye Mistral møbel på væggen i køkkenet.

Senere var jeg lige indo og træne.

Niklas Pedersen camperede ude ved os fra lørdag aften til her mandag morgen, supert hyggeligt (smil)

Walking with Dinosaurs

Igår havde vi fornøjelsen af at være i BOXEN i Herning og se showet fra gode pladser; og det var ganske fantastisk - alle deres modeller og bevægelser fungerer ganske enkelt supert godt. De små dinoer har mennesker indeni, men alligevel er de utroligt livagtige - Raptors, langhalse, stegosaurouser og selvfølgelig T-Rex !!

Det var Christopher der havde fået os derned, og han fik bestemt også en på opleveren, når der var mest gang i den hoppede han og slog lidt på faderen for at få spændingen ud af kroppen - og når der blev for meget tale (selvom det heldigvis var på dansk) - tabte han interessen lidt.

Til sidst kommer T-Rex selvfølgelig på banen, og på et tidspunk går den helt hen til kanten, ca. 10 meter fra hvor vi sad, og brøler rimeligt højt: Sikke et udtryk på Stoffers ansigt; ubetaleligt (tommel op)

 

Før showet fik vi lækkert mad hos Torben og mor på bygvænget, og efter showet svingede vi forbi igen til kaffe og snask (smil) Alt i alt en super hyggelig tur.

Og lidt "Behind the Scenes" - jeg ville dælme gerne have set mekanikken selv

Igår blev vi endelig færdige med fliseprojektet til skuret, det ser sgu godt ud!!

Lukning af familiebilleder

Vi har pr. 09-10-2012 Lukket for anonym adgang til vores Familiebilleder da en del af kammeraterne på Klarup Skole ikke helt har forstået at bruge disse med passende respekt.

Flere fliser

Så gik weekenden med (endnu) en arbejdsomgang - denne gang er det fliser foran vores fine skur. Motivationen var lav for at komme igang, og vejret drillede, især søndag hvor der kom et par større byger.

MEN VI GJORDE DET ...

Lørdag gravede vi ud, gjorde klar og lagde sand ud.

Søndag stampede vi sand (tak til naboen for lån af stamper) og lagde fliser, skar kanter til og smed granit skærver på. Vi kunne desværre ikke blive færdige, da vi manglede 20 kantsten til at slutte mod græsset.

Her et billeder fra Lørdag:

Og færdig søndag:

 

 

Snart Weekend igen

Vi har ikke de helt store planer..

Toke mener dog at vi skal tage i Kattegat Centeret sammen og tage Niklas med, men er det værd at besøge?

Desuden er der jo også 75 fliser der stadig skal ligges udenfor skuret, årets sidste (måske) have projekt - og en hæk der skal sættes..

Så hvis vejret er til det, må vi nok igang med det, så må Kattegat vente lidt.

 

Iaften skal vi hygge, Toke er påbudt at blive hjemme sammen med os og se "Prometheus" og hans vil også gerne se "Vampire Suck", så vi skal forbi Blockbuster efter at have besøgt Mationscenteret i eftermiddag, for første gang i laaaannnnnggg tid (smil)

 

Og Christopher skal selv gå hjem fra skole idag for først gang, spændende - forhåbentlig kan det hurtigt blive en vane!

Hyggedag ovre

Idag var ren hygge dag for Anette og jeg, da vi havde taget fri efter at have været til Netic's 10 års jubilæum lørdag/søndag og ude at spise samt til koncert med Lukas Graham søndag aften. En rimelig god koncert alt i alt, selvom jeg syntes at lyden ikke var helt i top..

Og efterfølgende har haft lidt tinitus agtigt hylen i kraniet, selvom musikken ikke var specielt høj, og vi stod nede bagerst.

Anyway - igår mandag havde vi begge fri, og efter at have leveret ungerne i skole, var der bare dumt hyggedag hjemme, så vi smuttede i kanen igen og blev der et stykke op af dagen, og egentlig ville vi hente fliser, men da Skagen Beton var så flinke at ville levere dem uden beregning, slap vi for det.

Så der var læsning - jeg kom et godt stykke i "Den Evige Nat", TV glo'en og spisning af alt for meget usundt hygge- Crosainter til frokost og Twix til desert (smil)

Dejligt med en hyggedag, det må vi snart gøre igen.