Blog fra september, 2012

Netic 10 års fest

Igår var vi til Netic's 10 års jubilæumfest på Himmerlands Golf & Spa Resort (Tidligere Himmerlands Golf og Country Club). Vi tog hjemmefra kl ca 13:45 efter at bedstemor var dukket op for at passe Christopher og Oskar, noget Christopher havde set meget frem til.

Vi kørte op til min kollega Michael i Farstrup vest for Nibe - Far, far and Away - for at aflevere et par Hardiplank planker og se hans fine hus, og flot det var det (smil)

Derefter til HGCC hvor vi var lidt over 15, vi startede med at checke ind på vores meget varme værelse, hvor guldvarmen i badeværelset stod på 7

Indtil kl. 17 hyggede vi med lidt øl og vin, og kl. 17 gik vi tilbage for at klæde os fint på (smil) Og fine blev vi, Anette var supersmuk i rød kjole med flot poncho og fine smykker fra undertegnede (tommel op)

Kl. 18 startede festen for ca 78. mennesker med Champagne åbne med sværd - af den gode slags Champagne altså, hvorefter vi blev placeret ved 11 borde, vi havde den fornøjelse at sidde ved Tom og Karina, som vi efterhånden har hygget med en del gange, samt Søren, Rikke og David.

Til forret var der Tigerrejer, Jomfruhummer og en musling i en fanstastisk smør-suppe legering; derefter var der som "2 forret" en kalkunterrin med tranebær sammen med salat marineret med abrikos, det var så ikke lige min smag

Hovedretten var - selvfølgelig - det er jo Netic - Oksekød med kartofler, brunt sovs, en garniture med svampe samt  en æggestandsting med løg.

Desserten var solbær solbet med en form for creme brulé under, pyntet med bær rundt om, det var godt; selvom isen var efter min mening for kraftigt smagende.

Underholdningen bød på taler af Steen (Bossen), Jesper Jespersen fra NOVI og Birger Baylund fra Debitorregistret, samt en overraskelse med Brian Lykke fra Krysters Kartel:

Og et glimrende band, http://www.tajmer.dk/Kunstnere/Bands/The-Show-Orchestra - De spillede saftsume god og højt musik

Der var - selvfølgelig - det er jo Netic - masser af god vin, øl, sodavand og senre fri bar - så alle fik vist så hatten passende. 

Kl. 02 var der lækre Hotdogt til natmad - fantastisk hvordan en hotter - en rød pølse klasket i et brød - kan smage på det tidspunkt, og ved 03 tiden listede vi mod værelset (smil) De sidste gav dog ikke op før kl. ca 06-07 stykker .....

Ved 09 tiden var vi nede for at spise morgenmad, dvs. jeg spiste noget - Anette var sørme ikke sulten og gik tilbage til værelset for at sove lidt. Og så måtte jeg vække Michael via SMS, da han ikke dukkede op af sig selv.

Turen hjem var ret stille, Michael og Anette var utroligt tavse, men vi fik da afleveret Michael, spændt traileren på igen og rullet hjem i god behold.

Hjemme var alt fint, bedstemor og Christopher have hygget sig og vist nydt det begge to.

Nye møbler

Forleden fik vi solgt vores 2 tunge Skovby egetræ'es møbler:

 

Så nu er der bestilt Mistral AV til HiFi'en i 2 x 2 sektioner i sort bejse med 4 sort stoffronte; med en samlet længde på 216 (det gamle var 190) - så regner vi med at gemme både reciever, bluray og MacMini og højtalere bag stof.

Der blev også bestilt en bogkasse til stuen og et lowboard til køkkenet - alt sammen Mistal i sort bejse.

 

 

Netic 10 år

Så er det ved at være Weekend (smil)

Imorgen skal vi fejre Netic's 10 års fødselsdag med et arrangement med spisning og overnatning - det bliver en fin fest og vi vil være fint klædt på, Anette har styr på sagerne (tommel op)

Toke futter i sommerhus med Niklas, så mor og Torben kommer op og passer Christopher og Ozzie, der er allerede lovet grillmad, så Stoffer er i den 7. himmel

Søndag skal Anette og jeg med Brian og Lotte ud og spise of derefter til Lukas Graham koncert på skråen, det glæder jeg mig vildt til !!!!

Mandag er der fri, og Anette og jeg snakker om et hygge bruch i byen, men lad os nu se om vi gider ....

Og så håber jeg vi kan få gjort klar til lidt fliser over de samme dage !!! Den sidste prik over i'et for huset og haven. 

Så blev skuret klart

I fredags var det "heldigvis" regnvejr, selvom det var min 42 års fødselsdag - for så kunne Vendia elektrikerne (Dalbak) komme og lave el i skuret; da de ikke kunne arbejde på de nye huse.

Så der blev lavet el, og det ser bare dejligt ud; så søndag tog vi i sommerhus og hentede de 4 flytte kasser som vi havde dernede med værktøj, maling og alt mulig skrammel, samlet sammen bl.a. på Hørsholmvej. Det blev grovsorteret dernede, så vi kunne droppe noget på genbrugspladsen på vej hjem, og hjemme forsatte sorteringen og de ting vi skulle beholde røg i skuret, der lige nu ser sådan ud:

 

42 År - Hurra Hurra...

Eller sådan noget (smil) Men en dejligt morgen med gode gaver fra Anette, Toke og Christohper

Skur, forhave, baghave, fliser....

Der arbejdes på livet løs, også igår hvor Toke havde spisegruppe og 5 klassekammerater hjemme - de åd og drak os næsten ud af huset - bl.a. 4 liter Cola og 2 liter is m/vafler til 6 personer (smil)

Imens var jeg i haven og ligge flere fliser, vi løb tør - men Anette henter flere idag. 

Mandag igen

Så er det mandag igen, og som "sædvanlig" gik der have og skur i den - både for os og for vores genboer Vlaus og Mette.

Lørdag fik jeg sat vores solfanger op, slet ikke uden sværslag - det hulbor jeg havde købt efter manualens forskrifter på 102 mm, var lige lille nok, især når der er 2 gennemføringer - så det blev til en hel del makken før den var på plads .... Men på plads kom den, og det ser meget godt ud (smil)

Christopher og jeg fik også samlet min Tusindårsfalk i LEGO, som jeg fik I gave - lidt før tiden, da Christopher ikke rigtigt kunne vente med at samle den; - det var super hyggeligt - den blev samlet over faktisk hele dagen.

Anette fik gravet en rende til flere fliser foran terassen..

Om aftenen var Stoffer så lige til fødselsdag hos Valdemar

Søndag forsatte vi udenfor, jeg fik sat udhæng op på skuret, mens Anette fik gravet videre og ordnet jorden over mod naboen, lad os bare slå fast at det pyntede en hel del... Derefter fik hun malet udhæng og jeg var lige en tur forbi Carsten i Gug for at hjælpe med at sætte en stolpe op oppe hos Casper.

Så der var udeprojekter det meste af weekenden (smil)

 

Så er det ved at være weekend, og heldigvis har vi ikke de store ude-aftale - kun lidt spisning hos Gug folket.

Så der står igen skur og have på menuen, iaften efter uddeling af aviser tager vi et smut i Ikea og Jem og Fix for at hente interiør, samt spise i Ikea - det er nemt, billigt og ungerne elsker det. Derefter fobi Blockbuster og leje Iron Sky, Avengers og The Hunger Games - så er der hygge (tunge) 

Imorgen skal der flikkes el i skuret og laves plads til vandtønden, samt diverse småting.

Søndag er klargøring af forhaven til gartneren kommer mandag planerer og sår græs (tommel op)

Ude med aviser ...

Igår var vi ude med aviser på en mulig avisrute for Toke, det var mildest talt en blandet fornøjelse, som Anette skriver på facebook:

3 mennesker + hund, 144 aviser og reklamer og 2 1/2 time senere. Tjent 150 kr. = med slavearbejde :-(

Det tog mere end 1 time at pakke 6 reklamer og 3 aviser - og det fyldte næsten avis-træk-vognen 2 gange...

Derefter gik Toke og Anette rundt, mens jeg tog bilen for at nå et par yderposter og have dem der ikke kunne være i vognen.

2:45 efter var vi ca. færdige, og det var på en god varm dag. Det vil tage Toke mange timer på en dårlig våd eller snefyldt dag, det er simpelthen ikke noget jeg vil udsætte ham for for 154 kr....

 

Og hun havde en god dag, med masser af hilsner og lidt facebook sjov - det kan være hårdt at blive 39 år.

Billedet blev dog taget 01-09-2012 hos Pia og Lars, hvor Linda havde glemt sin "Mercedes" (smil)