Blog fra oktober, 2011

Aftenshygge

Um - lækre chokolade kaffebønner til den pressede kaffe - giver lidt af en julestemning. Godt når ungerne er iseng, men hvorfor skal de satans poser larme sådan (blink)  (det ville også være rart i biografen)

En hård uge.....

Syntes jeg det har været, - mandag arbejdede jeg fra 16 ti ca 21 med at opgradere Netic's Confluence og JIRA system, en komplet migrering fra én server til en anden - noget jeg have planlagt og testet ret grundigt - og lavet en komplet kogebog over.

Det gik heldigvis helt efter bogen, men selvfølgelig render man ind i et par ting, der ikke kunne testes eller er anderledes i produktion, jeg fik nogle cookie issues (og nej, de brændte ikke på Michael!!), men næste morgen kl 07 da jeg forsatte og fik vores Load Balancer ind over, fungerede det 100% - virkelig fedt at der ikek har været én eneste fejl på det.

Men jeg fik ikke meget søvn natten mellem mandag og tirsdag da jeg grublede over tingende, og kl 04:05 kom der en vagt SMS, - øv - det tog 10 minutter at løse, 1 time om at falde i søvn igen...

Onsdag morgen kl 07 var jeg klar til en anden opdatering for Økonimiministeriet, noget der igen skal laves udenfor normal arbejdstid, derefter blev jeg samlet op af chefen og var på normalt arbejde kl ca 09:30

Men her til morgen er jeg altså noget træt - heldigvist har der ikke været noget natteroderi på vagten, py ha.... 

Imorgen fredag er der personale fest herude, og lørdag er der julefrokost med vores super-gode venner Lotte, Brian, Benny, Bit samt Jørgen og Diana - det ser vi meget frem til :-)

Endnu et par fede sange

Jeg hørte den for længe siden i bilen, og syntes den var fed - men der var hverken titel eller lignende.

Forleden henledte Søren lige min opmærksomhed på den igen:

ligesom denne - her i Officiel version:

Og den de spiller i a radio:

Endnu en ferie ovre...

Så var det slut for denne gang, hvor kan 4 feriedage dog gå hurtigt.... men vi har hygget os, og få ordnet lidt praktiskheder - vores væg kommer vist til at vente til foråret, hvor motivationen - og vejret - forhåbentlig er bedre....

Sådan er det...

Halloween fest og bilpleje

Igår var Toke til Halloween fest, klædt ud som Dæmon, det var vist en hyggelig fest, da jeg hentede ham kl. 21 var han helt forspist og bombet af at pøle og æde..

Da Christopher skulle til fødselsdag idag syntes vi det var passende at få vinterdæk på bilen, hvorfor vi kl 11 futtede til Als Odde for at sætte vinterdæk på bilen - der var rigtigt godt vejr, så vi brugte lige en hyggelig time i sommerhuset med at skifte til vinterdæk og tage et par ting med hjem.

Denne gang havde jeg endelig lånt lidt kobberfedt af Carsten, og så var det sgu fedtet ind i det fra Mitshubitis side, da de skiftede bremser sidst...

På vejen hjme koørte vi ind til Boom uden for Øster Hurup for at snage lidt, det endte faktisk med 3 t-shirts til mig og et bredt bælte til Anette. Derefter var det lige forbi bageren, hvor vi fik de lækreste sandwitch.

Det passede perfekt med at vi kunne nå i Fakta, og så skulle Stoffer hentes igen 14:30

Da Anette skulle have en kollega med imorgen, endte jeg med at gøre bilen rent, da jeg simpelthen ikke kunne få mig til at levere den sådan .... vores hang til Super Flyers havde sat tydelige(!) spor i bilen, der var simpelthen sukker over alt, og på midterkonsollen var det helt størknet, så det var helt pinligt !

          

En god dag i Århus

Igår var vi i Århus for at besøge Dorethe og co. - vi startede med at mødes kl ca. 12 på Naturhistorisk Museum, som hverken Anette eller jeg har set før; Toke havde været der med familien Gleerup.

Dorethe og Søren fik os hurtigt guided ind i auditoriet hvor der skulle foregå dissektering af en ræv, vi var lidt ærgelige over at vi ikke have fået de forreste pladser, da vi så skulle se en del af det på en projekter opblæsning hvor billedet lov en del tilbage.

Nå efter at have fortalt lidt om ræven begyndte biologen Rikke at skære i den, og så var vist glade for at vi IKKE sad på forreste række - sådan en optøet fætter ræv lugter slet ikke godt, og da hun efter et kvarters tid skar maven op, blev det ikke bedre. Der var en masse børn og voksne der fik travl med at holde sig for næsen. Christopher var også ved at gå til, så han fik lige min iPhone for at tænke på noget andet.

Man kan se på billederne her at det ikke var lutter lagkage :-) Men det var nu rigtigt spændende, vi så luftrør, spiserør, lunger, mave og tarme...

Resten af musset var også bedre end forventet, de har nogle super opstillinger af dyrescener, bestemt et besøg mere værd - se billederne. Desværre var 2 sal lukket pga. der skulle være en ny udstilling, øv.

Midt undervejs fik vi lige en lækker pandekage i cafeteriaet, mums.

Derefter var vi i El Giganten og finde et TV til deres soveværelse og så gik det (endelig!) mød Hørning, hvor vi først var omkring 16:15

Derefter hyggede vi , satte det nye TV op og fik superlækker kylling fra grillen med hvidløg og rodfrugter, super lækkert.

En kold morgen

Ca. 2,4 grader kl 08, og - underligt nok - 1,7 grader kl 08:30 - det går da den forkerte vej...i alle henseender.

Efterårsferie 2011

Så kom der lidt efterårsferie - dejligt - vi sov længe og stod ikke tidligt op (smil)

Så er det bare trælst at blive brændt af af elektrikeren på en aftale, de havde allerede fået en lang snor...øv

Men han kommer imorgen kl 8, så må vi jo stå lidt tidligt op :-/

Senere på dagen er det Naturhistorisk Museum i Århus, hvor de disekerer en ræv kl 12:30, der mødes vi med Dorethe, Søren og resten af familien - Lucas og Andrea.

Lørdag skl Toke til fødselsdag i Gug, så der har vi indviteret os selv på mad på Skovlykke imens.

Vi så "tilfældigvis" - sådan noget indrømmer man jo nødigt... Vild Med Dans i fredags, hvor denne var live - fed sang !

Ny ledning klar

Så blev der lige brugt en dag på det dumme projekt:

Ført blev der målt igennem på hele ledningen - igen gennemgang overhovedet

Så blev der sat 220V på på Toke værelse - ingen gennemgang

Så klippede jeg ledningen over udenfor Toke værelse, efter at have gravet den fri - der var spænding ok - altså var det ikke i muren..

Så hentede vi el flexrør 25 meter i biltema

Jeg ville dog også lige checke at det virkeligt var under fliserne, så jeg klippede ledningen hvor den kom op i skuret - der var fin gennemgang til Zensehome boksen.

Så konklusionen var desværre, at et sted under vores indkørsel var ledningen defekt..

Så jeg brugte derefter 4 timer på at trække en ny i flexrøret, og grave det under (advarsel) vores nedstøbte mure, se billederne på http://www.mos-eisley.dk/display/familiebilleder/Familiebilleder+2011#Familiebilleder2011-NyLedning15102011

Weekend spec...

Det er jo næsten(advarsel) en tradition at jeg lige vender hvad der skal foregå i weekenden, og nu er det jo dælme efterårsferie - specielt for ungerne der kan se frem til 9 fridage, tsk tsk

Da Anette og jeg kun har fri torsdag og fredag skal der ske lidt for ungerne, Christopher skal ned til bedstemor et par dage og hygges om, men Toke skal en tur ind til hans gode ven Niklaes, noget han bestemt glæder sig til (smil)

Imorgen er jo desværre afsat til vores El nedtur som der skal ses og diagnotiseres på - øv igen

Der er dog lagt en plan, så mon ikke det går...

Hvad der helt skal ske ellers i weekenden vides ikke endnu, men søndag skal vi lige forbi Viborg, så der går da noget af dagen.

El nedtur

Nå, idag var sgu lidt af en nedtur - vi har ikke haft el i carport og skur i nogle dage og har derfor tilkaldt Dahlbak for at se på det..

Melding er at der er problemer med ledning fra Toke's værelse til skuret, - det er hovedforsyningen - og alle de ledninger er sgu pakket ind i rørmuffer og forseglet med gaffa - ufatteligt at de skulle kunne svigte...

Men det er situationen lige nu, så jeg tror at lørdag går med at grave et elektrikerrør ned istedet for, at grave den gamle ledning op er tæt på umuligt, og vil ødeligge en masse af de fliser m.v. vi har lavet...

Øv

Så kører iMac igen

Den står lige om installerer OS/X

Skift af disk var ikke særligt svært, jeg fulgte http://www.youtube.com/watch?v=2YsCTNVEYt8 - lige indtil min ikke så ligesådan ud, øv

Så istedet for at tage LCD displayet helt af,, holdte Anette det mest jeg skiftede disken, der skulle tages ud på en lidt anden måde - men alt i alt var det rimeligt nemt.

Den Seje...

Looking Though ! Tokes nye Facebookbillede - vores store dreng (smil)