Blog fra februar, 2011

En hård gåtur

Efter sommerhus skulle Toke og de andre gå til bussen, det var vist 3-4 hårde og kolde kilometer - og kigger man godt på billedet kan man se at han bærer sine overtræksbukser - istedet for at have dem på...

Hus til salg
Så er Sanne og Kaspers hus sat til salg, se her

Så flot har vi aldrig set det :-) Vi krydser fingre for et salg (snart...)
Toke i Sommerhus
Toke tog op i sommerhus igår, oppe ved Grønhøj hos Thor.  1 time efter aflevering fik jeg dette billede fra Hans på mms:

Superhyggelig weekend....
Det var sgu en superhyggelig hygge weekend, fredag handlede vi ind til lidt tappas - rejer, soltørrede tomater , skinke, pesto, hytteost m.v. og hyggede os med at spise en masse små bidder med et godt glas rødvin til. Om aftenen så vi X Factor efter at Toke var smuttet over til Thor (og vi så ham ikke igen før søndag formiddag...han er vist 1/2 flyttet ind derovre).

Lørdag hyggede vi videre efter en tur i Føtex og en forfriskende tur i hundeskoven, dog med et større stearinuheld først på eftermiddagen - der var stearin på iphones, fjernbetjeninger, sofa og sofabord - det tog lige 1-2 timer at rengøre.. - Så kan man lære ikke at spille bold i stuen...

Om aftenen spiste vi sushi og tappas rester - ved sgu ikke rigtigt hvad jeg syntes om sushi'en....måske alt for meget ris, ris og ris...

Søndag var bare forsat hygge indendørs med at pulle lidt rundt, se lidt tv og læse lidt. (Der blev dog lige tørret lidt støv af også), men Christopher besøgte Victor.

Aftensmaden stod på røde bøffer, så igen blev vi godt bespiste :-) Om aftenen skulle Anette selvfølgelig se "Sex And The City"

Så alt i alt en superhyggelig familieweekend!
er det sgu, der har været en del arbejde i denne uge - også om aftenen - dog frivilligt!!

Så nu ser jeg frem til weekend, der er vist ikke de store planer..

Senere idag tager vi lige forbi huset, glæder mig til at se hvor langt malerne er kommet!
Vi har fået en "lovning" på uge 15, så det er helt fint - bliver det før er det jo bare dejligt, bliver det senere må vi campere i Pia og Lars sommerhus :-)