Blog fra juli, 2010

Ungerne på ferie Inception
Juhu, ungerne er på ferie - onsdag afleverede vi dem hos Pia og Lars i Århus, så lige nu er der ret stille på Hørsholmvej; de kommer dom hjem lørdag :-)

Vi har nu slet ikke set ret meget til Toke efter vi kom hjme fra Italien, han har jo hængt sammen med Thor som siamesiske tvillinger; og de har sovet meget nede ved Thor :-)

Iaften skal vi så ind om se Inception med Leonard DiCaprio, nøj hvor jeg glæder mig, den for fantastiske reviews mange steder, og er allerede stemt højt op på IMDB, det ser ud til at Christopher Nolan igen har styr på sit shit!!
Back 2 Work..
Så er sommerferien over for Anette og jeg, mens ungerne lige har 2-3 uger tilbage; imorgen kl 07:30 er der mødt på arbejde og så går det løs..

Denne ferieuge har været en blanding af en større oprydning og udsmidning - der røg et stort trailerlæs på genbrugspladsen forleden, og det meste af Stoffers og Tokes værelser er pakket ned. Alle bøger, cd'er, billeder og duge er også ved at være pakket ned, klar til opmagasinering hos boxit efter 1-8.

Toke tager lige et par dage på ferie hos Mormor og morfar, og senere i Århus hos fætrene.
Total retro...
http://www.handheld.remakes.org/results.php?gamename=

Sjovt at se mange af de spil man har brugt maaannngggeeeee timer på som barn, specielt husker jeg dette:

http://www.youtube.com/watch?v=nIFsTawG2H0

Som jeg fik istedet for Donkey Kong fra Nintendo (den med 2 skærme)...et tidligt traume...
Tilbage fra ferie
Del 1 af den anyway... Det er ikke meget jeg har fået skrevet, da jeg p.t. er igang med et lynprojekt der forbinder iPhones med en netbank, spændende...
Sommerferie 2010
Vi har været 11 dage i Italien, læs det hele her