Blog fra januar, 2009

Ny mobilos
Det tog mindre end 2 timer igår, så var jeg udstyret med en spritny Sony-Ericsson W760 ( med GPS) og et frisk simkort. Sådan!!   
Øv øv - Igår var Toke og jeg inde på C.W. Obels plads for at skøjte med FDF'erne og så skulle jeg lige tage et mobilbillede, - men telefonen smuttede ud af min hånd og lige ned i en kloak.... 
En opdatering
Så var weekenden ovre igen, Anette var på arbejde så det var sgu ikke det store der skete, jeg skulle opsætte ny pc så hun kan få dansk Windows + Office, det tager jo også lige lidt tid... fik spillet en masse god musik imens på mit XBMC setup, som jeg er super tilfreds med. Idag mandag var vi så ved øjenlægen med Toke, og hans højre øje er han noget nærsynet på, så vi vil prøve at få nogle briller relativt billigt for at se hvad han siger; - i den alder er briller absolut ikke sagen ( man bliver drillet i skolen). Øjenlægen sagde at der ikke kunne forbedres på det, men briller vil selvfølgelig afhjælpe problemet en smule. Nu må vi se...vi lånte et par ( med alm. glas i) hos Nyt Syn til at prøve derhjemme.
Nye Snakes i Reden -)
Så kom mine 2 Taiwan "babies" tilbage til farmand igår, sammen med et Exoterrarie der nu bliver sat til salg.. Det var sjovt at se som de er vokset siden Hans købte dem ... http://www.mos-eisley.dk/SlangeReden/TaiwanRottesnog/default.aspx 
Den weekend gik sgu hurtigt... Vi startede med en hyggelig brush til svigermors fødselsdag lørdag formiddag; jeg var lige en tur ude at køre i Lars og Pia's nye Mondeo (2.0 Disel) - fin bil... Ungerne tog med Pia hjem for at blive passet i weekenden. Om aftenen holdt vi fest for vores "flyttemænd" - altså dem der havde hjulpet med at flytte; Connie og Carsten, Lars og Ulla og Thomas, min slange-ven :-) Det var en fredelig og hyggelig fest hvor vi fik snakket og spillet lidt wii bowling m.v. Søndag måtte vi en tur til Århus for at hente ungerne, det skulle have været i sommerhuset, men desværre var der sprunget en vandhane der, så ifgl. Pia var der meget(!) vådt i badeværelset deroppe, surt for dem - øv!!  Og idag mandag skal jeg hente 2 Taiwan snoge fra Hans Schack, noget af mit alv han købte for 1-1½ år siden - det bliver sjovt at få dem tilbage :-)
Idag var jeg på første af 2 kursusdage hos Pilentium i Nørresundby, det viste sig at kurset er "hjemmelavet" af en af Pilentiums folk, der virkelig brænger for emnet, og det var skide godt og spændende, jeg glæder mig til dag 2. Der var også fri Cocio (bar) så dem blev der lige bællet en del af, he he http://custom.pilentum.dk/kursus.aspx?kursus=1607 Kan varmt anbefales. Jeg blev også medlem af www.aanug.dk - Aalborg .NET Usergroup Update: Dag 2 var ligeså spændende :-)
Lidt dagligdags...
 
Tur i skoven..
Igår var der et arrangement i Toke's klasse, hvor vi mødes kl 10 til rundstykker i Krakhuset i Lundby Krat. Det var rigtigt hyggeligt og vi var gennem hundeskoven 2 gange, så den kæsre Oskar blev rigtigt kørt igennem - og kørt træt!! Så hjem efter 2 timers frisk luft med 3 unger og en hund, alle temmelig møjbeskidte, - Osker røg direkte under bruseren, mens drengene måtte smide de beskidte bukser for at komme ind og spille.
Yes
Så er det sgu snart weekend - dejligt.  I weekenden er der ikke de helt store planer, Toke og Lucas skal dog til svømning og måske kommer fatter op og skal have skiftet/fixet pc (igen, igen) Søndag vides det ikke helt hvad der skal ske.. Men weekend = dejligt !! Og så ville det være fedt hvis der kom lidt gang i boligmarkedet = nogle der ville se på hytten...!
FEDT - Vogterne på Film...
En af verdens bedste tegneserier kommer nu som film: http://watchmenmovie.warnerbros.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/Watchmen Se forsiderne til serien her:       
Bestilling af miniferie
Vi tager sgu en tur til Tyskland til marts med dem fra Gug... http://www.fdm-travel.dk/tyskland/mecklenburg/linstow/tilbud-van-der-valk-resort-miniferie.html
Imorgen kl 05:30 går det løs.... Sidste dag idag gik med at vaske, støvsuge og rengøre bilen, det var i høj grad tiltrængt efter vores tur i skoven igår, der var sgu mudder overalt.. Og så brugte Anette og jeg lidt tid på at nyde vores udsigt og finde pejlepunkter, se det vedhæftede billede:   
Stoffer på hårdt arbejde
Da jeg jo (tro det eller ej) faktisk godt kan lide at komme på arbejde og jeg ikke gad vade rundt enddu en dag hjemme på Hørsholmvej pga. Anette var på arbejde, så tog Stoffer og jeg lige ind på arbejdet i mandags og hyggede os lidt. Det var hårdt arbejde for stoffer - 4 timer i stiv arm foran gratisspil.dk og Y8.com, py ha 
Jerry C - Canon Rock
Et fedt guitar nummer at fyre op for på stereo'en , find det her: http://www.plunder.com/Jerry-C-Canon-Rock-mp3-download-36612.htm