Blog fra december, 2008

Og det gik rigtigt godt, dert var hyggeligt og relevtivt fredeligt. Vi var 11 personer så det var meget passende, mad og så vidsere gik som smurt, så det var 200% success.  
Last Work day (at) 2008
Så er det sgu sidste arbejdsdag i 2008, med motivationen for at lave noget i bund, men med stjerneskud + pandekager med jordbæris på menuen...så der er noget at møde op for :-) Så nu skal den sidste time bare lidt slåes ihjel med varm kakao + Wii
Året 2008 i Billeder
Se de fantastiske billeder: Side 1 Side 2
Så var endnu en  (arbejds)-weekend ovre, og hvad fik man egentlig lavet? Lørdag var Toke og Lucas til svømning og Stoffer og jeg benyttede tiden til at besøge Solsidens dyrehandle, den var desværre ikke noget at prale af, beskidte terrarier, kedeligt udvalg..gaaabbb Derefter tog vi alle hjem og ungerne spillede løs, og da de ikke måtte det mere, sparkede jeg dem ud af huset! De fortrak til Bastian, hvor de så kunne spille videre.... Søndag var vi (Toke, Stoffer og jeg) hos far for at hygge lidt og sætte hans nye pc til, - det gik fint indtil 1/2 time før vi skulle hjem, så ville det lorte (*) mailprogram bare ikke starte - ØV!!! Så nu står den hjemme hos os.. Kl 15 hentede vi Anette fra arbejde, og efter at have gasset os lidt på sofaen gav vi os til at bage cookies og vanilie-kranse, det gav lidt julehygge :-)
Salgsstatus på H39
Ja, der sker sgu ikke en skid, men det er jo generelt for hele bolig markedet, kan man se: http://epn.dk/privat/bolig/priser/article1542672.ece Citat: "I en del butikker ligger salget helt stille. I november og december er salget meget, meget lavt - det er gået fuldstændigt i stå," sagde vicedirektør i DE Thomas Torp, der anslår, at det samlede antal solgte boliger i 2008 vil lande på 50.000-55.000 - rekordlavt niveau i mere end 20 år.
-------------------
Der bliver dog set på det på nettet hver dag: 
Hvad gør julen shjov
Thomas Hartman gør ! - Danmarks klart sjoveste komiker, følg hans julekalender på EB, her er afsnit 6:  http://ekstrabladet.tv/flash/article1094303.ece Og piger på Prøveløsladelse: http://ekstrabladet.tv/flash/article1094471.ece UPDATE: Alle Hartman X-MAS findes nu her: http://www.mos-eisley.dk/Hartmans%20Julekalender/Forms/AllItems.aspx
Grød og øl til nissen...
Man skal jo pleje sin husnisse, så vi sørgede for at sætte grød + nisseøl til ham igår, - og sørme (!) - her til morgen var grøden spist :-) 
Hvad lægen egentlig sagde..
Tirsdag var jeg lige en tur til lægen pga. en hovedpine der vender tilbage konstant; aldrig rigtigt ondt-gørende, men den ligger hele tiden og nager - og den kan komme og gå i løbet af kort tid. Samtidig har jeg en smule nakkestivhed engang imellem og en form for kuldefølelse i nakken, især lige efter vores flytning var det rigtigt galt. Nå, da far jo lider af Morbus Bechterew der jo ikke er fedt og kan være arveligt, måtte jeg hellere en tur til doktormanden. Som altid når man skal til læge (for mig anyway) føler man sig bedre og bedre op til dagen, så jeg var "relativt" frisk den dag. Lægen gav mig et fysisk check: jeg kunne røre mine tæer med strakte ben og var frisk og bevægelig i alle led, så han mente bestemt ikke der var noget MB i syne; - dejligt lige at få bekræftet!!! Efter lidt føling og pressen på ryg og hoved uden at finde ømme punkter blev konklusionen at det nok var muskelspændinger der trykkede på nogle nerver, og at lidt massage måske kunne hjælpe. Så ikke noget alvoirligt, - men stadigvæk en hovedpine at kæmpe med: Øv!!
 
Vi skranter - alle sammen..
P.t. går vi alle i familien og hoster, hakker og snotter i kor, fuck det er træls.. Lad os håbe det er en relativ kort omgang for alle, så vi kan blive friske igen (Atjuuu)