Blog fra maj, 2008

Vi har besluttet at sælge huset, og finde noget større og med mere plads omkring, så se snart på www.decembervej22-klarup.dk Vi har nemmerlig besluttet at forsøge privat først, for at spare nogle $$$'ers og få lidt erfaring med det. P.t. er salgsiden igagn med at blive lavet på http://sharepoint2go.dk/default.html
Contact cleanup
Idag tog fanden ved mig, efter en diskussion med en kollega omkring MSN og diverse andre afbrydelser man bliver udsat for i hverdagen har jeg ryddet op i min messenger, - alle unødvendige End2End kontakter er fjernet, de skal alligevel kontakte vores 1 Line for support, ikke mig direkte. Og Skype røg ud af vinduet, en IM klient må være nok!
Weekend over
Vi startede lige med en gang Sunset fastfood og Indy 4: http://www.mos-eisley.dk/Lists/Anmeldelser/DispForm.aspx?ID=79 Lørdag var dobbelt fødselsdag i Århus med masser af god mad og masser af solskin. En rigtig hyggelig dag for alle, dog fik Toke ingen solskin da han sad foran de nye PS3'ere eller pc'en det meste af dagen. Stoffer fik næsmest intet normalt mad, da Pia mente at han bare skulle leve af Smarties.. Søndag var mere afslappende, ungerne fik spilleforbud og Toke sendt ned til en kammerat. Far og mor slappede mest af og ordnede cykel, have og malede lidt... Senere på aftenen stod den på Nintendo Wii, hvor jeg bankede Anette i Tennis, men hun tog sgu revance og jeg fik ubehagelige bøllebank af hende i Mario Kart bagefter, føj !! Mht. cykel var det så surt, at mit ene dæk simpelthen sprang efter at have fået ny slange i, enten pga forkert montering eller simpelthen ælde... Surt!! Ingen cykling mandag.. 
Og det vokser da bare konstant :-) 
Der er bestilt billetter til fredag, for satan hvor jeg glæder mig !! Læs også: http://ibyen.dk/film/article510526.ece 
Tsk tsk endnu en spille-maskine, man bliver sgu ikke klogere... http://www.mos-eisley.dk/wii/Wiki-sider/Startside.aspx 
Cykling eller Motor-cykling
I disse dage nærmer det sig 1 år siden at VFR'ren gik ned for sidste gang, og det er egentligt pudsigt hvor lidt; eller slet ikke - jeg savner den. Forventningen var nok lidt, at i denne forårs-sæson ville det rykke lidt i højrehånden når man hørte andre mc'ere fræse gennem gadebilledet, men det sker bare slet ikke - der er simpelthen ikke noget savn. Når jeg cykler til arbejde er det nærmere lige før jeg tænker på den "stakkel" der nu skulle iføre sig lædersuit, måske fryse det første stykke, - for så at være fremme når det bliver sjovt - og så tænker jeg på den motion han ikke får, men jeg får, og så ender man sgu med at smile og føle sig som den heldige af de 2...og lige inden tanken forsvinder tænker jeg lige på de 2000-3000 VFR'ren kostede i afdrag, drift, service benz osv osv... (pr. måned, vel og mærke) Er der noget jeg skulle savne er det da hypen omkring mc'en - gutterne i VFR klubben, de beundrerne blikke osv osv..
Bededagsferie og haven
Så er der lige lidt billeder fra haven, vi har lavet en lille gangsti og stillet en Whiskeytønde op til åkander osv. Se flere billeder på http://www.mos-eisley.dk/FamilieBilleder/2008/Forms/AllItems.aspx?RootFolder=%2FFamilieBilleder%2F2008%2FBededagsferie%2012%2D05%2D2008&View={6593AFAA-68BE-41CE-9AFE-DC20355D3726}&1=1
Haven og terrarierne ordnet
Så fik jeg lige ordnet alle 6 terrarier efter at skægagamerne og tæpperne er solgte - py ha - men det pynter sgu gevaldigt, men tager faktisk også en dags tid.. Samtidig fik Anette lige ordnet haven totalt - det ser dælme godt ud!