Blog fra oktober, 2005

Sidst i forrige uge blev jeg så færdig med ovenstående bog og helt ærligt; "What's the fuss about?" Bogen var skam udemærket, men... symboler i symboler i symboler, måske kammede den lige over en gang eller 2 - 3/4 dele henne i bogen syntes jeg at ensformigheden begyndte at melde sig, - men heldigvis var afslutningen da udemærket - men den store genlæsning bliver det næppe nogensinde til, dertil syntes jeg at Dan Brown's symbol fetichisme er lidt for meget, men lad os se hvad "Engle og Demænoner" bringer.
Endelig kom vores byggetilladelse tilbage fra kommunen, i det mindste i uge 43 som lovet; det skal man vel være mere end taknemmelig for nu om dage. Entrepenøren har endvidere givet tilsang om at kunne gå i gang i uge 44 (= næte uge), så der er et lille(!) håb om at vi kan holde jul i den nye tilbygning - men las os nu se!
Blodmider part 2
Igår fik Pytterne så den store behandling for mider - Først tømete jeg terrariet for silkeplanter der røg i fryseren. Herefter blev terrariet helt tømt for grene og bundlag og andet indhold.Alt blev derefter oversprøjtet med Frontline en mass, hvilket næsten kvalte mig (jeg er garanteret mide-fri indvendigt nu...). Efter dette tog jeg pytterne en efter en og badede dem i raps-olie, helt op til lige bag øjnene og munden, derefter blev de tørret af of lagt i en ren kasse. Her til morgen blev terrariet så oversprøjtet med sprit og tørt af igen, efter en times udluftning kom der frisk bundlag i og pytterne blev sat tilbage - de var forøvrigt begge friske og blanke i skindet. Så håber vi at miderne er pist væk!!
Portland i Flammer...
Nå ja, ikke helt - men brand i et affaldsdepot da. Se billederne her
ØV! Blodmider
Der er nu med sikkerhed konstateret blodmider hos mine Python'er - så iaften går behandlingen igang, pytterne skal i oliebad mens terrariet skal tømmes og reses totalt, derefter sprøjtes med Frontline. Øv, øv øv
2 Nye på vej
Igår købte jeg (efter lidt overtalelse samt lovning på IKKE at købe flere)  2 Nigrita snoge fra 2005, de er ca. 20-30 centimeter i længde og lidt "friske". Lige nu er de i Roskilde og venter på at blive hentet... Se den ene her: http://www.mos-eisley.dk/SlangeReden/Pages/Nigrita.jpg
4 mus røg ned -)
Idag spiste Tom så endelig; endda 2 mus - han blev lagt i en boks i terrariet med musene, herefter røg de sgi ned! Jerry snuppede også lige 2 stks - dog med lidt større iver.
Idag fandt vi så ud af, at vores byggetilladelse først behandles i uge 43, den blev indleveret i uge 37.. Det er da bare skod, 6 ugers behandlingstid for en byggetilladelse til 16 m2?  Og med håndværkeren er det ikke meget bedre, han KAN IKKE have undgået at vide lidt om hvor lang tid noget sådant tager, og dermed er hans tidsudmeldinger klart urigtige..