Versioner sammenlignet

Nøgle

  • Linjen blev tilføjet.
  • Denne linje blev fjernet.
  • Formatering blev ændret.

...

Ingredienser

Kødet fra 2 kogte kyllingelår (eller skinke i skiver, og/eller cocktailpølser)
1/2 pakke kogt skinke i skiver
6 æg
1 dl mælk eller fløde
1 pakke bacon i skiver
1 rødløg i både
8 små kogte og pillede kartofler i både
Salt og peber
1/4 revet muskatnød
1/2 bundt persille grofthakket

Pynt: Purløg • tomatskiver • evt. groft rugbrød

Tilberedning

Tænd for ovnen på 225 grader. Steg baconskiverne i jernpanden til de er sprøde, tag baconskiverne op og læg dem på fedtsugende papir. Gem fedtstoffet fra baconskiverne.

Pisk æg sammen med mælk eller fløde, salt og peber samt revet muskatnød. Tilsæt løgene og kartoflerne på jernpanden og svits dem i baconfedtet. Tilsæt halvdelen af persillen og lad det tage lidt farve. Hæld æggemassen på jernpanden og drys skinkestrimler ovenpå.

Sæt panden i ovnen til æggemassen er gylden og har sat sig i ca. 25 minutter. Pas på håndtaget, det er meget varmt!

Pynt med resten af persille samt de sprødstegte