I fredags fik vi vores nye TV - et Samsung UE65HU7505 på 65" - 5" større end vores Sony KDL-60LX900 fra 2010.

Der gik ikke længe efter det var samlet og stillet op på voes Mistral TV møbel, inden jeg opdagede Samsungs absolutte top dumdhed, de 2 stik jeg (man) skal bruge mest - i det mindste det ene af det - HDMI med ARC - vender bagud, og det samme gør netstikket (mange vil nok bruge WiFi, men jeg har netkabler bag TV møblet til alle enheder)...

Det er et superlækket TV, men billedet er way anderledes end på vore Sony, meget mere Philips-agtigt og næsten for "ægte" og med dybde, noget vi bestemt skal vende os til. Størrelsesmæssigt er det bare 1 cm større end vores Sony, rammen er bare meget lille, hvor den på Sony var mindst 5 cm bred.

Lørdag blev der hentet TV ophæng i Jem og Fix til sølle 149 kr - efter min mening faktisk et af de bedste TV ophæng, da det er ret lille, flexibelt og justerbart i højden (mere eller mindre) og har indbygget vatterpas - samt prisen er lav. Der er også en låsestang på det, hvis man ønsker at låse sit TV fast ( det kan man dog ikke på vores, da beslaget ikke er bredt nok til man kan nå ind til det.

Vi fik det hængt op uden de helt store problemer (jeg havde købt et HDMI knæk stik i Jem og Fix) og største problem var at netstikket fylder rigeligt, selvom ophænget giver 19 mm bagved - det er altfor for dumt Samsung... :-/ Vi kunne lige få det vippet på, men jeg tror at netstikket er noget under pres.

Det skal derfor lige af væggen igen for at sætte lidt mere afstand på, efter det kom på væggen kan man også ane blæserne ( = blæserstøj) i det, og det mener jeg ikke man kunne da det stod på bordet - naturligt nok da der var væsentlig mere friplads - og så skal jeg have en USB harddisk sat til.

Rent Feature mæssigt er det dælme iorden, vi så Gravity og Hansel & Gretel:Witch HunterNetflix og jeg har prøvet Viaplay og DLNA på det, det virker også fint. Så det har vist ca. alt hvad hjertet begærer.

  • No labels